Klik op een van onderstaande afbeeldingen om verder te gaan

Onze ligging en andere info       Terug

Waar zijn onze lokalen gelegen?

Hoeveel kost onze scouts?

Wat als ik niet naar een vergadering kan komen?

Kan ik eens vrijblijvend proberen?

Medische fiche

Wat is ons rekeningnummer?

Waar zijn onze lokalen gelegen?       Terug

Grotere kaart weergeven

Hoeveel kost onze scouts?       Terug

• Het jaarlijks lidgeld bedraagt € 35. Dit gaat voor het grootste deel naar de verzekering. Een klein deel wordt gebruikt als werkingsgeld. Als u 3 kinderen hebt dan betaalt het 3de kind de helft van het inschrijvingsgeld en geld voor algemene activiteiten. Dit is niet geldig voor specifieke activiteiten per tak!
    Wij vragen elke vergadering € 0,50 mee te brengen voor het vieruurtje.

• Voor weekend- en kampgeld mag u doorgaans rekenen op € 10 per dag.

• Occasioneel is er een daguitstap of speciale vergadering met prijs naargelang de activiteit.
    Dit wordt op voorhand aangekondigd d.m.v. een brief en/of e-mail.

• Bij ons kunt u onze Klauwaards-T-shirts kopen, onze das en soms hebben we nog enkele oude broeken of hemden liggen van (oud)leden. Vraag dit zeker eens na als u een wenst aan te kopen. Het jaarkenteken krijgt u bij inschrijving in het begin van het jaar. Indien we geen hemden en/of broeken meer hebben, kunt u altijd nog terecht bij de Hopper winkel.

• Een matras of veldbed, slaapzak, en een goede rugzak zijn een must! Hiervan zal je veel genot hebben, zeker tijdens een kamp. We hebben soms wel enkele reserves, maar die dienen enkel uit noodzaak. Gelieve dus het nodige materiaal aan te kopen.

• Indien u problemen heeft om deze kosten te dragen, neem dan gerust contact op met onze groepsleiding.

Wat als ik niet naar een vergadering kan komen?     Terug

We houden niet actief bij welke leden komen en welke niet, maar we gaan er wel van uit dat al de leden iedere week naar de vergadering komen. We stellen het daarom op prijs dat u ons een seintje geeft, wanneer u niet naar een vergadering kan komen (i.v.m. spelletjes, 4uurtjes,...).

Kan ik eens vrijblijvend proberen?     Terug

Wil je eens proberen of scouting jou ligt? Geen probleem, je bent iedere zondagnamiddag welkom van 14h tot 18h. Kom misschien een kwartiertje vroeger, zo kan je al even praten met de leiding.
Het is misschien ook handig ons op voorhand een seintje te geven, voor als er eens geen vergadering is op zondag.
Je mag zonder probleem twee vergaderingen vrijblijvend proberen.

Wat is ons rekeningnummer?     Terug

Vind je het makkelijker om je lidgeld, kampgeld e.d. te storten, dan kan dat via onderstaand rekeningnummer.

Gelieve wel steeds de naam van het lid en de reden van overschrijven te vermelden.
Ons rekeningnummer:

BE22 4427 0695 7147
Scouts Klauwaards Sint-Martinus
Opgeeistenlaan 455
9000 Gent

Informatie i.v.m. het uniform       Terug

Uit welke onderdelen bestaat het scoutsuniform?

Waar kan ik alle delen van het uniform kopen?

Welke kentekens moeten er op het scoutshemd staan en waar moeten ze komen?

Uit welke onderdelen bestaat het scoutsuniform?      Terug

Waar kan ik alle delen van het uniform kopen?      Terug

Dassen, T-shirts en truien zijn bij de leiding en groepsleiding te koop.

Scoutshemden zijn te verkrijgen in de scoutsshop en soms bij de groepsleiding (2de hands). Hemden hoeven voor ons niet perse van de scoutsshop te komen, maar moeten wel beige zijn.

Voor broeken geldt dezelfde regel, deze hoeven niet perse scoutsbroeken te zijn, zolang ze groen of bruin zijn en egaal van kleur (dus geen camouflagebroeken) mogen ze gedragen worden. Verder mogen ze lang of kort zijn.

Welke kentekens moeten er op het scoutshemd staan en waar moeten ze komen?      Terug

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.